پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ آذر ۱۳۸۷، ۱۴:۴۰

نمایشگاه کتاب کودک بولونیا فروردین 88 برگزار می‌شود

نمایشگاه کتاب کودک بولونیا فروردین 88 برگزار می‌شود

چهل و پنجمین نمایشگاه کتاب کودک بولونیا فروردین سال آینده برگزار می‌شود و برای نخستین بار شامل بخش "اولی‌ها" نیز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب کودک بولونیا بخش ویژه‌ای را با عنوان با عنوان "اولی‌ها "راه اندازی کرده که در این بخش آثار هنرمندانی که برای اولین بار اثری را ارائه کرده‌اند، به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه همچنین علاوه بر بخش داستانی و غیر داستانی به تازگی بخش دیگری را با عنوان "افق جدید" برای نمایش دستاوردها و آثار جدید صنعت نشر آسیا، کشورهای عرب، آمریکای لاتین و آفریقا راه اندازی کرده است.

چهل و پنجمین نمایشگاه کتاب کودک بولونیا از 23 مارس (چهارم فروردین) کار خود را در محل دائمی این نمایشگاه آغاز می‌کند و 26 مارس (هفتم فروردین) نیز با معرفی بهترین‌ها به پایان می‌رسد.

علاقمندان به شرکت در این نمایشگاه فرصت دارند تا 31 ژانویه فرم فراخوان را که در پایگاه اطلاع‌رسانی نمایشگاه منتشر شده پر کنند. سال 2008 یکهزار و 172 اثر از 36 کشور در این نمایشگاه به نمایش درآمد.

کد خبر 799035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha